HOE KAN IK REMANUFACTURED INK CARTRIDGE ERROR IN CANON PRINTERS OPLOSSEN?

Veel mensen komen met een fout met betrekking tot Canon-inktcartridges. Ze noemen problemen zoals inktcartridges die bijna leeg zijn of geen inkt wanneer de inkt net is gevuld. Dit is inderdaad heel raar en heeft uitleg nodig. Voor degenen onder u die deze fout zijn tegengekomen, maak u geen zorgen! Neem contact op met de klantenservice  Canon Printer en praat met ons voor gedetailleerde informatie en krijg uitstekende oplossingen van de experts.

Het komt vrij vaak voor dat de machine de gereviseerde inktcartridges niet leest, omdat de inktcontrole-chip die erin zit alleen bedoeld is voor eenmalig gebruik. Negeer het bericht eenvoudig en klik op OK / Doorgaan.

Sommige Canon-printermodellen, vooral Canon-inkjetprinters, zullen echter niet afdrukken als de cartridge leeg is. U ziet een foutmelding op het scherm dat aangeeft dat de Canon-printer inktfoutmelding aangeeft dat het inktniveau laag of leeg is of dat de inkt op is en dat u de cartridge moet vervangen.

Om het probleem op te lossen,

Houd de knop Hervatten / stoppen / resetten / Kleur starten (een van deze) van de printer 5 tot 15 seconden ingedrukt. De inktmonitor wordt uitgeschakeld en de printer stopt met knipperen, zodat de printer weer correct kan afdrukken.

Bekijk enkele stappen voor probleemoplossing om de gereviseerde inktcartridges in uw Canon-printer te verbeteren. Als je een ander probleem tegenkomt met Canon-printers, bel ons dan op het nummer van onze Canon Printer contacteren en krijg direct hulp.

  • Na het installeren van de nieuwe inktcartridges in uw printer, reinigt u de machine, voert u een grondige reiniging en uitlijningstest uit en geeft u vervolgens afdruktaken om te zorgen voor correct afdrukken met de juiste uitlijning.
  • Als de printer de inktcartridges niet herkent, verwijdert u ze en veegt u de elektrische contactpunten voorzichtig schoon met een schone papieren handdoek of een pluisvrije doek om stof of resten die daar na verloop van tijd zijn verzameld, te verwijderen.
  • Verwijder de cartridges, zet de printer uit en haal de stekker uit het stopcontact. Laat het 30-60 seconden staan. Sluit alles op zijn plaats aan en plaats de inktcartridges opnieuw.

Als het probleem zich blijft voordoen of als u een ander probleem met de printer ondervindt, neem dan contact op met de experts van de technische ondersteuning van Canon. We zullen u verbinden met onze hoog opgeleide, professionele technici. U kunt ons ook bereiken via e-mail of Live Chat-service.

SOURCE

Comments

Popular posts from this blog

HOE CANON DRAADLOZE PRINTER NETWERK CONNECTIVITEIT PROBLEEM OPLOSSEN?

HOE 'NO PAPER'-FOUT IN CANON PRINTER OP TE LOSSEN?

HOE DE CANON PRINTER OP TE LOSSEN DIE NIET VERBINDT MET WI-FI?