HOE 'VLEKKEN OP GEDRUKTE PAGINA'S' OPLOSSEN IN UW CANON-PRINTER?

 Canon-printers zijn een alles-in-één apparaat dat de rol van printer, scanner, kopieerapparaat en faxapparaat speelt. Dus als u problemen ondervindt met de machine, kan het een beetje verwarrend zijn om te weten waar het probleem ligt. Deze apparaten zijn erg handig als u het werk in korte tijd gedaan wilt hebben. Canon-printers kunnen niet alleen snel werken, d.w.z. ze kunnen u honderden afgedrukte vellen in een minuut bezorgen, ze zijn ook populair vanwege hun uitzonderlijke afdrukkwaliteit.

Maar het gebeurt zo dat mensen soms niet van deze functies kunnen genieten omdat hun printer niet goed werkt. Om eerlijk te zijn, dat kan een erg frustrerende situatie zijn. U kunt ze dus het beste oplossen door hulp in te roepen van het Canon Printer ondersteuning. Hun professionele en goed opgeleide technici hebben jarenlange ervaring in het veld, zodat ze weten hoe ze dergelijke problemen op de juiste manier moeten aanpakken wanneer ze zich voordoen.

Een van de ongebruikelijke problemen die aan onze Canon Printer contacteren zijn gemeld, houdt verband met de vuile plekken op gekopieerde vellen in de printer. Mensen hebben gemeld dat hun kopieermachine bestaat uit willekeurige reeksen stippen die een verder perfecte kopie ontsieren.

ALS U VLEKKEN OP DEZELFDE PLAATS KIJKT

Soms merken mensen de stippen of vlekken op dezelfde plaats en soms op verschillende plaatsen op. Als u de vlekken elke keer op dezelfde plaats ziet, is er waarschijnlijk sprake van vegen of vuil op de kopieerspiegel of het glas. Als dit het geval is, kunt u het probleem gemakkelijk overwinnen door het glas en de spiegels goed schoon te maken.

WANNEER U SPOTS OVER HET BLAD KENT

Sommige mensen hebben te maken met een meer willekeurige reeks vlekken die in het document worden herhaald. Als u met hetzelfde probleem te maken heeft, kan er een defect in de trommel zijn en is vervanging de enige oplossing.

Naast het volgen van de bovengenoemde oplossingen, zijn hier een paar andere dingen om in gedachten te houden:

  1. Gebruik nooit geweld bij het laden en verwijderen van papier uit de machine.
  2. Volg de tijdlijnen voor vervanging van vitale onderdelen en armaturen om slijtageproblemen te voorkomen.
  3. Maak de machine van tijd tot tijd vakkundig schoon, aangezien de opeenhoping van vuil en puin tot veel problemen kan leiden.

Als u nog steeds een probleem met uw printer ondervindt, neem dan onmiddellijk contact op met onze Canon Printer klantenservice nummer via e-mail, telefoon of live chat. Onze technici staan ​​altijd voor u klaar.

SOURCE

Comments

Popular posts from this blog

HOE CANON DRAADLOZE PRINTER NETWERK CONNECTIVITEIT PROBLEEM OPLOSSEN?

HOE 'NO PAPER'-FOUT IN CANON PRINTER OP TE LOSSEN?

HOE DE CANON PRINTER OP TE LOSSEN DIE NIET VERBINDT MET WI-FI?